Steun deze site gratis

Natuurlijk hoef je niet te betalen om op CATAbLOG te surfen. Ook de publicatie van jouw blog is helemaal kosteloos. Donaties kun je ook al niet geven.

 

Wat je wel kunt doen om deze site te steunen, is iets kopen bij een affiliate-adverteerder. Als je op een van onderstaande links klikt, wordt een vergoeding toegekend als je tot een aankoop zou overgaan. Dit kost jou helemaal niets extra en wordt in dank aanvaard.

 


Designbureau voor straffe blogs

Het Belharra bureau is een ontwerp van Jean Louis Iratzoki in opdracht van het Baskische Treku. Het verfijnd afgewerkte meubel is in drie afmetingen beschikbaar.

 

Je kunt het meubel bovendien volgens je eigen smaak styleren. Zes tinten en vijf verschillende houtsoorten kunnen hierbij gecombineerd worden. Er is ook nog een optioneel opbergvak, onderaan.

bureau


macbook

MacBook om te bloggen

Lekker eten ga je niet bakken in motorolie. Geef jouw ideeën de beste kansen met materiaal dat op een elegante wijze doet wat het moet.

 

Apple's producten onderscheiden zich door een ongeëvenaarde gebruiksvriendelijkheid en oog voor detail. Een MacBook is dan ook een slimme investering in stressloos en stijlvol bloggen.Award voor de beste blogger

3D Trophy Factory is een 3D-printserviceteam uit Antwerpen. Op de site van deze onderneming stel je zelf een trofee samen, met een gebruiksvriendelijke online configurator.

 

Bestellen en enkele dagen later komt het unieke stuk bij je toe. Geavanceerde vormgeving? Met een hoek eraf? 3D Trophy Factory's designstudio staat klaar om een uitzonderlijk exemplaar te bedenken.

award