Over deze site

Mijn naam is Peter T'Hooft. Ik ben een online marketeer. Toegevoegde waarde zichtbaar maken, dat noem ik graag m'n missie. In 1988 viel ik in een bad digitale toverdrank. Eerder had ik al een fascinatie voor straffe schrijvers. Dit zorgt ervoor dat ik op deze site een reeks boeiende blogs met je wil delen, langs digitaal kanaal.

 


Bedoeling

Nederlandstalige bloggers linken met een geïnteresseerd publiek. Tot het klikt.

 

In 2000 publiceerde ik m'n eerste blog. In de voetsporen van copywriter Erik Dams, tikte ik m'n bevindingen over het internet uit op kronkels.be. Daarna volgde GRATIS.be, een domeinnaam die ik in 2012 verkocht. Ondertussen was er ook nog m'n businessblog bij INXCO, tot ik het bedrijf overliet aan een reclamebureau. Vandaag zorg ik voor contentmarketing bij vrije beroepen.

 

Blogs bekijken, bespreken en bijhouden, zo hou ik een vinger aan de pols. Belangstelling voor boeiende Nederlandstalige blogs maakt dat ik deze graag voor je indexeer op deze online catalogus. Wil je meer weten over m'n beweegredenen? Kom binnen langs de achterdeur.

 Persoonlijk

O ja, ik ben in Brugge geboren, in 1964. In dat jaar ontving Jean-Paul Sartre de Nobelprijs voor de Literatuur, die hij ook prompt weigerde. Hij wou niet dat z'n standpunten ergens door beïnvloed werden. Dat vind ik een straf verhaal.

 

 

Ergens op zolder ligt een diploma Licentiaat (sinds Harry Potter populair werd, heet zoiets een Master) in de Communicatiewetenschappen. Daar heeft nog nooit iemand naar gevraagd. Dat komt ervan als je zo goed als je hele professionele leven zelfstandig onderneemt.