Frank.news

Ongezouten kijk op marketing, media en content

Een blog over marketing, media, content en technologie. Hier en daar een stuk ongezouten opinie. Frank.news' professionele team etaleert met regelmaat leesbare stukken, podcasts en video's.

 

Deze blog is bestemd voor een incrowd die zich vooral beroepsmatig met marketing en media inlaat. Ze willen zich onderscheiden door een rake kijk op topics. Geen veelschrijverij, wel een standpunt. Met scherpe pen geschreven, als dat nodig is. Journalistiek onderbouwd, is het plan. Gesponsord, dat kan.

 

blog frank.news
schermafbeelding www.frank.news 31 mei 2018

 

Deze site gebruikt Joomla als CMS. Het is een goede zaak dat er nog bloggers zijn die iets anders dan Wordpress een kans willen geven. Je zou het blogodiversiteit kunnen noemen. Dat is waardevol. Daarom kijk ik de sporadische dode links en enkele kleine schoonheidsfoutjes door de vingers.

 

Hier en daar zou een bijdrage gesponsord kunnen zijn, leert de mediakit. Hier zijn weinig sporen van terug te vinden. Misschien zijn ze er gewoonweg niet.

 


Gelogd op

31 mei 2018
Blogger

Bas Hakker e.a.Sinds

2015
Extra

Nieuwsbrief

Influencer