Dansen in de storm

Gratis levenslessen inbegrepen

Niet iedereen gaat fluitend door het leven. Sommigen gaan door stevige stormen. Daar hebben ze zelf niet om gevraagd. Daar moeten zij wel mee omgaan. Hoe je het ook draait of keert. Hoe normaal alles er langs de buitenkant ook uitziet.

 

Kim is een straffe jongedame die stevige stormen doorstaat. Op haar blog wil ze hierrond het taboe doorbreken. Met recht, maar allerminst evident. De manier waarop ze dit doet is bijzonder. Ze schrijft ontroerend rechtuit. Het wordt iedere keer een beetje beter. Je wenst het haar toe.

 

blog dansen in de storm
schermafbeelding dansenindestorm.nl op 22 mei 2018

 

Kim's site is stijlvol opgebouwd. Onnodige franjes zijn niet nodig om hier iets te verdoezelen. Die zijn met zorg weggelaten. Wat je ziet is wat je krijgt. Dat is niet min. Eigenlijk hoeft het zelfs niet meer te zijn. Iedere post is een leerrijk geschenk.

 


Gelogd op

22 mei 2018
Blogger

KimSinds

2015
Extra

Reacties

Nieuwsbrief