Ogma

De Ierse Kelten hadden een god van de welsprekendheid. Die was zo begaafd dat hij het schrift uitvond. Dat schonk hij aan de mensheid. Ogma is de naam van die god. Ogma is de naam die een groep bloggers aan hun boekenblog gaf.

 

Ogma publiceert gezwind over boeken. Besprekingen en verhalen in de marge… Wat met boeken te maken heeft krijgt een plaats.

 

blog ogma
schermafbeelding www.ogma.nu op 11 april 2018

 

De site oogt bijzonder aantrekkelijk. De inbreng van een huis-illustrator is hier niet vreemd aan. Het geheel is strak opgebouwd en ingedeeld. Dat is niet evident wanneer je in groep gaat bloggen. Knap werk.

 


Gelogd op

11 april 2018
Blogger

Tineke Luimstra

Jolanda Dieuwke Lichthart

Jan-Rutger Hoekstra

Mirjam van Elst

Simone Van Noort

Anita WillemsSinds

2015
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Gastbloggers

Affiliate

Bannering