Smit Riooltechniek

Boeiende blogs scoren overal

Boeiende blogs komen soms uit een onverwacht hoekje. Via-via strijken ze neer in jouw visier. In dit geval via een tweet van een twitter-contact. Je leest ze eerst omwille van dat contact. Dan verschijnt een voorzichtige glimlach op je gezicht. Even later weet je het weer zeker: een goeie blog kan overal scoren.

 

Bram Smit heeft een ontstoppingsbedrijf. De sympathieke man is bezield door z'n vak. Met hetzelfde enthousiasme schrijft hij z'n belevenissen neer. Dat brengt je dichter bij een métier waar je liefst vanaf een veilige afstand naar kijkt. Zo kom je dichter bij z'n bedrijf. En als je dicht genoeg woont, weet je het wel. Wanneer je een ontstopper nodig hebt, ga je daarnaartoe. Wat er ook gebeurt.

 

blog smit riooltechniek
schermafbeelding www.smitriooltechniek.nl/blog op 18 maart 2018

 

Sommige usability-experten verslikken zich in hun koffie, wanneer ze op deze site het aantal woorden per pagina cijferen. Sommige SEO-experten kraaien victorie over zoveel content, want dat draagt bij tot betere scores in zoekmachines. Meer lezen over deze tweespalt? Ziehier een onberispelijke Britse blog.

 

Neem deze blogpost van Bram Smit. Daar staan 1.376 woorden in. Dat is goed voor een drietal volgeschreven A4'tjes. Niet min, als je dit onder de neus geschoven krijgt. Tot je gaat lezen. Dan ga je door tot op het eind, waar je neus nog eens op een vriendelijke call-to-action gedrukt wordt. Proper werk!

 


Gelogd op

23 maart 2018
Blogger

Bram SmitSinds

2017Social mediaExtra

Reacties