Dailybits

Toegankelijke technologieblog

Hij is gebeten door technologie. Herman Maes' blog gaat dan ook prat op een nerdy kantje. Je leest over onderwerpen die online marketeers aanbelangen. In de marge kun je meerijden in een autorubriek of meereizen naar bestemmingen veraf en dichtbij. De blogs zijn geschreven door iemand van hier. Dat levert toegankelijke content op.

 

Als freelancer laat Herman Maes zich in met marketingtechnologie en GDPR. Op z'n blog lees je meer over deze onderwerpen. Verdergaan? Herman wijst je graag de weg naar goeie boeken of laat weten dewelke je beter kunt mijden.

 

blog dailybits
schermafbeelding www.dailybits.be op 12 februari 2018

 

Deze Wordpress-site hanteert een tegel-interface. Dat zorgt voor een visueel sterke uitstraling, zowel op desktop als smartphone. Technisch doet de site wat het moet: content serveren met een slim SEO-sausje eroverheen.

 

Er wordt op een transparante manier gecommuniceerd over de relatie met merken, wanneer die in een post aan bod komen. Het gebruik van affiliate-links bij de boekentips dient vermeld te worden. Dat kan zelfs in een voetnoot.

 


Gelogd op

14 maart 2018
Blogger

Herman MaesSinds

2005Social mediaExtra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer

Affiliate