De Blogacademie

Kwaaie tante leert je beter bloggen

Een goeie blog leest makkelijk. Het is alsof de tekst in één pennentrek geschreven werd. De werkelijkheid is anders. Een goeie blog leest makkelijk, omdat een blogger moeite deed om het je makkelijk te maken. Het resultaat van inspanningen en inzichten.

 

Kitty Kilian kan je teksten leren schrijven die gelezen worden. In haar eigen blog geeft ze het goede voorbeeld. Probeer het en lees een willekeurige post. Je gaat door tot het einde. Daar krijg je zelfs zin om te reageren. Je bent niet alleen. Want elke blog die Kitty schrijft, lokt talrijke reacties uit.

 

Hoe doet ze het? Wil je dat niveau ook bereiken? Daarvoor kun je inschrijven op haar bijzondere blogcursus. Hou er wel rekening mee dat er hoge eisen gesteld worden. Kitty is een kwaaie tante, wanneer het over resultaten gaat.

 

blog de blogacademie
schermafbeelding www.deblogacademie.nl op 4 maart 2018

 

Google houdt van sites die gesmeerd lopen. De Blogacademie is hierop afgestemd: simpel, strak, snel…

 

Op de site openen interne links soms in een nieuw venster of tabblad. Dat is niet gebruiksvriendelijk. Target blank kun je beter voorbehouden voor links naar pagina's op andere sites. Pas je iets speciaals toe? Doe dat dan ook consequent op dezelfde manier.

 


Gelogd op

4 maart 2018
Blogger

Kitty KilianSinds

2011Social mediaExtra

Reacties

Nieuwsbrief

Shop (cursussen)