Le coeur à marée basse

Ontroerend goed geblogd

Dit is geen hippe mamablog, tjokvol gesponsorde content die van het leven een gekunsteld reclamefilmpje maakt. Dit is geen blog met de grote b van businessmodel. En toch is dit eentje om niet zomaar aan voorbij te gaan. Omdat ze een belangstellende bewondering afdwingt.

 

Noëmi Willemen begon haar blog kort na de geboorte van haar eerste kindje. Ze vertaalde haar impressies in kunstig grafisch werk. Op die manier deelt ze haar ervaringen met iedereen die ook niet in een afgelikte reclamefilmpje woont. Welkom in de werkelijkheid.

 

blog lecoeuramareebasse
schermafbeelding lecoeuramareebasse.blog op 21 februari 2018

 

Le coeur à marée basse legt een klemtoon met zelfgemaakte tekeningen. Die worden op een eigen tempo gepubliceerd. De visuele uitstraling van deze slow blog mag er helemaal zijn. Zelfs de teksten werden met dezelfde finesse geschreven. Kers op de taart.

 

Deze blogster heeft geen verplichtingen. Dat maakt dat ze haar ding kan doen zoals zij het wil. De zorg waarmee dit gebeurt verdient waardering en respect. Chapeau, comme on dit en français.

 


Gelogd op

21 februari 2018
Blogger

Noëmi WillemenSinds

2015Social mediaExtra

Reacties

Nieuwsbrief