Woonblog

Een blog om naar te kijken

Een blog over wooninrichting. Daar wil je in de eerste plaats naar kijken. Lezen komt pas op de tweede plaats. Foto's kun je zelf maken. Je kunt ze ook gebruiken, als de rechthebbende hiermee akkoord gaat. Hoe Tom Cole dit voor mekaar kreeg is niet duidelijk. In ieder geval leveren z'n blogs een gelauwerde site op, waarin het aangenaam scrollen is.

 

Wil je zelf aan de slag met beeldmateriaal van anderen? Vraag even na of dit oké is. Twijfels over de bron van je beeldmateriaal? Surf naar tineye.com en verifieer.

 

blog woonblog
schermafbeelding woonblog.be op 20 februari 2018

 

Tom's blog draait op Wordpress' hosted service. Hiermee zet je snel een site op, zonder veel gedoe. Kies een theme, vul de details in en je bent vertrokken. Hier en daar staat nog zo'n detail (favicon, categoriën, social media…) te wachten op invulling. Beter half gelanceerd dan niet gelanceerd… scrum, heet dat.

 

In de meeste gevallen werd aangeduid of een post in samenwerking met merken tot stand kwam. Soms werd dit wel eens vergeten. Altijd helder aanduiden, is de welgemeende boodschap.

 


Gelogd op

20 februari 2018
Bloggers

Tom Cole

Britt Sebrechts Sinds

2012Social mediaExtra

Reacties

Influencer

Affiliate

Bannering