Chickslovefood

Van blog naar business

7 jaar geleden startten 2 vriendinnen een blog. Ze houden van eten. Ze studeerden (zo leerden ze mekaar kennen) journalistiek. Ze deelden een idee én een passie. Hun blog kreeg heel wat bijval. Er kwam ook nog een boek. Dat werd zelfs een reeks. De kookblog kreeg daarbovenop een broertje.

 

Vergis je niet. Een vlotte pen is niet genoeg. Succesvol bloggen is hard werken. Wil je er je boterham mee verdienen? Dan moet je sterk uit de hoek komen. Iedere dag een post. Social media onderhouden. Zaken doen (gaat niet vanzelf). Lezingen, workshops, contentmarketing, partnerships… Met twee gaat het meestal makkelijker dan alleen. Het succes van Chickslovefood is er het resultaat van.

 

blog chickslovefood
schermafbeelding chickslovefood.com op 18 februari 2018

 

Chickslovefood heeft een gebruiksvriendelijke interface. Bezoekers kunnen de gigantische verzameling verzorgde posts vlot consulteren. Alles werd van bij de start netjes in rubrieken onderverdeeld. Er is ook een zoekfunctie aanwezig. Die serveert je meteen de speciale items waar jij naar vraagt.

 

Op de favicon na – tijdens deze log leek die niet aanwezig te zijn – steekt deze site goed ineen. Er wordt werk gemaakt snelheid. Dat is belangrijk voor een weblog die zo'n hoge bezoekersaantallen neerzet.

 

Merken kunnen op diverse manieren promotie maken. Als dit het geval is, wordt dit telkens netjes vermeld. De dames zijn ook hier helemaal bij de les. Prima!

 


Gelogd op

18 februari 2018
Blogsters

Nina de Bruijn

Elise Gruppen

e.a.Sinds

2011
Extra

Reacties

Gastbloggers

Influencer

Affiliate

Bannering

Shop (eigen boeken via bol.com)