CherryCharlie

Bloggen buiten categorie

Dit is een bijzondere lifestyleblog. Charlotte Bax blogt anders dan de anderen uit het genre. Ze legt haar eigen accenten, ver weg van de modieuze flair die dit type weblogs meestal propageert. Doordat Charlotte persoonlijke impressies gebruikt om de inhoud te kaderen, straalt CherryCharlie authenticiteit uit. Daarmee zet ze zicht af tegen de hectische manier van leven, die zo graag de norm wil zijn.

 

Deze blog bevat enkele interessante concepten. Je vindt ze vlot, als je de site bezoekt. Een mooi voorbeeld is de secret library. Geregistreerde gebruikers – die zich tegelijk inschrijven voor de nieuwsbrief – kunnen hier handige printables downloaden.

 

blog cherrycharlie
schermafbeelding www.cherrycharlie.nl op 15 februari 2018

 

Deze blog begon ooit op Google's Blogger. Vandaag is het een aparte Wordpress-site, voorzien van een aantrekkelijk theme en gevuld met verzorgde eigen content.

 

Charlotte werkt met LinkPizza voor haar affiliate-programma's. Dat is helder en voorbeeldig weergegeven, onderaan iedere pagina. Bij elke post is ook plaats voorzien voor een AdSense banner. De banner die hier verschijnt wordt via Google AdWords gepubliceerd op basis van context en content.

 

De site scoort gemiddeld in zoekmachines. Mits enkele kleine ingrepen kan het nog beter. Toevoegen van https, zou bijvoorbeeld een stap in de goede richting zijn.

 


Gelogd op

15 februari 2018
Blogster

Charlotte BaxSinds

2008
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer

Affiliate

Bannering