Robert Half België

Bloggen voor HR-zaken

Robert Half is HR-dienstverlener. Toegespitst op gespecialiseerde profielen, worden zij aanzien als een marktleider. Het bedrijf is wereldwijd actief en slaagt er toch in zich lokaal te verankeren. Hun webblog draagt bij om deze strategie in de praktijk uit te rollen.

 

De blogs zijn gericht op conversie. Duidelijke banaanknoppen maken dat bezoekers overgaan tot actie. De bijdrages bevatten voldoende diepgang en zijn goed geschreven. Bepaalde posts worden in meerdere talen gepubliceerd. Door gebruik te maken van bepaalde zoektermen in de copy, wordt bijgedragen tot een betere ranking in zoekmachines.

 

blog robert half
schermafbeelding www.roberthalf.be/nl/blog op 13 februari 2018

 

Drupal is het CMS waarop Robert Half's Belgische webstek gebouwd werd. De weblog maakt deel uit van die site. De inhoud bestaat hoofdzakelijk uit eigen content. Af en toe wordt ook een passend artikel (met link naar de bron) opgenomen dat eerst elders gepubliceerd werd.

 

Interessant is hoe Robert Half – naast de reguliere social media – ook gebruik maakt van Google AdWords om blogs te pushen. De manier waarop ze dit doen is erop gericht om met een beperkt budget behoorlijke scores neer te zetten. Missie geslaagd.

 


Gelogd op

13 februari 2018
Bloggers

Robert Half’s medewerkersSinds

2014
Extra

Nieuwsbrief

Gastbloggers