Joliette

Stijlvol bloggen over stijl

Jelissa Leffelaer blogt sinds 2009. Rond dat jaartal begonnen nog dames te bloggen over beauty, fashion en lifestyle. Deze blogster is er een van. Met verve verwierf ze haar plaats als topper in het genre. Meerdere jaren viel ze in de prijzen voor de Knack Blog Awards. Terwijl Knack al een tijd aanmoddert met die Awards, blogt Jelissa vlijtig verder.

 

Waar de blogster ook fier op mag zijn, is de manier waarop zij openheid geeft over haar samenwerking met merken. Dat je met een blog wat centen kunt verdienen, is een goede – zelfs belangrijke – zaak. De frisse formule die Joliette uitwerkte, is op z’n minst inspirerend te noemen.

 

blog joliette
schermafbeelding www.joliette.be op 2 februari 2018

 

Joliette's Wordpress-site steekt goed ineen. De interface is bijzonder stijlvol en afgestemd op de opzet van deze blog. Diverse details dragen bij tot een positieve gebruikerservaring. Er is moeite gedaan voor de bezoekers en dat voel je.

 

Ook Jelissa's teksten zijn aangenaam om te lezen. Beeldmateriaal is van professioneel niveau. Alles werd met zorg uitgewerkt en is netjes gestructureerd.

 


Gelogd op

3 februari 2018
Blogger

Jelissa LeffelaerSinds

2009Social mediaExtra

Reacties

Gastbloggers

Influencer

Affiliate