Michel Vuijlsteke

De blogger die blijft bloggen

Je zou hem een grootvader-blogger kunnen noemen. Hij schrijft met souplesse over de dingen die z'n pad kruisen. Soms gaat het om een verhaal, banaal voor buitenstaanders. Soms gaat het over dingen die met UX-design te maken hebben, waar hij z'n werk van maakt. Zo ontstaat er een soort persoonlijke handleiding die vorm krijgt na de feiten. Boeiend voor mensen die dezelfde golflengte frequenteren.

 

blog michel vuijlsteke
schermafbeelding blog.zog.org op 30 januari 2018

 

Michel's dagelijkse leven laat een spoor blogs achter zich, net zoals Klein Duimpje's broodkruimels. Z'n site is eenvoudig en functioneel opgebouwd, zoals het een UX-expert past. Toen bloggen nog bloggen was, zag het er ongeveer zo uit. Zonder veel poespas, met passie voor het fenomeen én een persoonlijk verhaal. Leuk om te lezen, maar vooral om te maken. Respect, voor de jarenlange volharding, af-en-toe door weer en wind.

 


Gelogd op

1 februari 2018
Blogger

Michel VuijlstekeSinds

2002
Extra

Reacties