Blogtrommel

Een blog over bloggen

Je kunt deze site niet links laten liggen, wanneer je meer wilt weten over bloggen. Daar zou je zelfs moeite voor moeten doen. Zoek je iets over het onderwerp in het Nederlands, dan serveert Google je steevast een bijdrage van Blogtrommel.

 

Ben Scharp produceert tegen een indrukwekkend tempo tips over bloggen, WordPress, optimalisatie voor zoekmachines… Dat doet hij al vele jaren. Op zoek naar een gastblogger voor je eigen blog? Blogtrommel lijst jouw vraag op in een handig overzicht.

 

De site publiceert enkele banners via Google AdSense. Wellicht zorgt dit voor wat bescheiden inkomsten. Het weze Ben gegund. Z'n inzet voor bloggend Vlaanderen en Nederland doet terugdenken aan de tijd dat het web zich aandiende als een nieuwe manier van samenwerken, waar delen voorop stond. Meer van dat, in dank aanvaard.

 

blog blogtrommel
schermafbeelding www.blogtrommel.com op 29 januari 2018

 

Blogtrommel publiceert veel en aan een hoog tempo. De inhoud is relevant en steunt op kennis van zaken. Hier en daar duikt wel een onvolmaaktheid op. Dat zorgt ervoor dat de site niet te afgelikt overkomt. Het blijft het product van een one-man-band die hier toch wel een bijzondere prestatie neerzet.

 

De blog scoort zeer goed in Google. Dat bewijst eens te meer dat het loont om voortdurend verse informatie toe te voegen. Doorzetten loont, als je weet wat je doet.

 


Gelogd op

29 januari 2018
Blogger

Ben Mualaba (aka Ben Sharp)Sinds

2011Social mediaExtra

Reacties

Nieuwsbrief

Gastbloggers

Bannering