Just Guidooohh

Goed geschreven is half gewonnen

Guido Everaert pent knappe snapshots, los vanuit de heup én z'n dagelijkse leven. Telkens weer een plezier om te lezen, die vermakelijke vertelsels. Zo zet hij sinds jaar-en-dag z'n stempel als getalenteerd storyteller, copywriter, contentmarketeer…

 

Vanuit de geëxposeerde expertise op z'n blog, kunnen ondernemers Guido opsporen als copywriter of boeken als spreker. Om dat wat professioneler te kaderen, wordt er sinds 2017 ook een serieuze site ingezet.

 

blog just guidooohh
schermafbeelding justguidooohh.com op 28 januari 2018

 

Guidooohh draait op de sitebuilder-versie van WordPress (via deze link lees je meer over het verschil tussen WordPress' .com en .org versies). Met deze hosted service kun je snel en zonder veel gedoe een blog opzetten en onderhouden. Door hier WordAds aan toe te voegen, kun je er bovendien nog wat bescheiden inkomsten aan overhouden. 

 

Usability-experten verkondigen reeds lang dat de achtergrond van een site wit hoort te zijn en de letters zwart. Op de een of andere manier stoort de averechtse situatie op deze site niet. Wellicht is de kwalitatieve content hiervan de oorzaak.

 


Gelogd op

28 januari 2018
Blogger

Guido EveraertSinds

bloggen nog iets voor nerds wasSocial mediaExtra

Reacties

Bannering (Google AdSense)