Pascale Naessens

Een blog voor een persoonlijkheid

Pascale Naessens is een merk en persoonlijkheid tegelijk. Ze verkoopt een eigen manier van leven. Boeken, keramiek, meubilair en muziek verzakelijken die levensstijl. Haar visie over voeding krijgt hierbij een centrale plaats. Rond dit onderwerp spint deze site een gedetailleerde voorstelling, tot in de puntjes uitgewerkt.

 

Via de blog kun je meedenken met Pascale. Hierbij wordt niet over een nacht ijs gegaan. Gefundeerde bronnen ondersteunen haar schrijfsels. Dat moet ook. Als publiek figuur loop je voortdurend in de kijker. Wat je schrijft of doet wordt onder de loep genomen. Reacties staan steeds op scherp.

 

blog pascale naessens
schermafbeelding www.purepascale.com/nl/blog op 25 januari 2018

 

Deze Drupal-site steekt goed ineen. Design is perfect afgestemd op de stijl die Pascale Naessens typeert. Navigatie is gebruiksvriendelijk, met blogs die in een overzichtelijk tegelpatroon worden aangeboden aan de bezoeker.

 

De inhoud is goed geschreven en levert een inkijk in de manier waarop Pascale de dingen ziet. Professioneel beeldmateriaal ondersteunt haar teksten. Af en toe wordt een post vertaald in het Engels. Duits en Frans zitten wat achter op schema. Blogs vertalen is niet evident. Teksten voelen ietwat letterlijk vertaald aan en zo'n klus is bijzonder arbeidsintensief.

 

Haar blog's worden telkens doorgepost in social media en aangeboden via een nieuwsbrief. Langs die wegen om kunnen geïnteresseerden doorklikken naar de gedetailleerde teksten. Op die manier onderhoudt Pascale relaties met haar publiek en verwelkomt ze geïnteresseerden op haar site.

 


Gelogd op

26 januari 2018
Blogger

Pascale NaessensSinds

2014
Extra

Nieuwsbrief