Tandem Tech

Technologieblog in teamverband

Deze blog is een satellietsite van Geekster, een webstek die een vinger aan de popculture-pols houdt. Het platform waarop Tandem Tech draait is Medium. Oprichter Evan Williams lanceerde dit in 2102 vanuit een social journalism insteek. Het zakelijk model steunt niet op advertenties. Individuele gebruikers betalen een lidgeld dat bedoeld is om de auteurs een vergoeding toe te kennen. Die vergoeding wordt verdeeld op basis van het applaus dat een post krijgt.

 

Tandem Tech schrijft voor een jongvolwassen publiek dat geboeid is door smartphones, media, app's, tech… Hun reviews zijn recht-voor-de-raap en met kennis van zaken geschreven. De redactie bestaat uit een team getalenteerde bloggers die naast hun gewone dagelijkse bezigheden tijd vrijmaken om regelmatig bijdrages te publiceren.

 

blog tandem tech
schermafbeelding tandemtech.be op 24 januari 2018

 

Medium is een gebruiksvriendelijk systeem waarmee je zonder veel moeite kosteloos kunt publiceren. Wil je inkomsten ontvangen van lezers die jouw bijdrages lezen achter de open paywall? Dan dien je er wel voor te zorgen dat er op geen enkele manier reclame in staat.

 

Tandem Tech lost dit op door die enkele posts met affiliate-links (die zijn herkenbaar als advertentie) vóór die paywall te publiceren. Indirect promoten ze hiermee Medium's memberships, langs de buitenkant.

 


Gelogd op

24 januari 2018
Blogger

Yorik Dupon

Lucas Wuyts

Femke Blommaert

e.a.Sinds

2015Social mediaExtra

Reacties

Nieuwsbrief

Gastbloggers

Influencer

Affiliate