Fashiable

Blogster met ambitie

Mode staat voorop op deze blog. Hotspots, lekker eten en reizen komen hier ook aan bod. De blogster schrijft regelmatig aantrekkelijke posts op maat van een jong en vrouwelijk publiek. In een vlotte stijl en met knap beeldmateriaal worden persoonlijke ervaringen gedeeld.

 

Waarschijnlijk werkt deze blogster formeel of informeel samen met bepaalde merken als influencer. Hierover vind je op de site geen duidelijke informatie terug, wat jammer is.

 

blog fashiable
schermafbeelding fashiable.nl op 20 januari 2018

 

De uitstraling van de site is verfrissend en professioneel. De teksten en het beeldmateriaal is van een behoorlijke kwaliteit. Aan deze blog werd-en-wordt hard gewerkt. Dat zie en voel je als lezer. Doordat alles thematisch opgedeeld werd, komt deze blog verzorgd en gestructureerd over.

 

Nu nog iets meer duidelijkheid over het al-dan-niet aanwezig zijn van een verdienmodel en de regels die hierbij gehanteerd worden. Het zou de ondernemende kwaliteiten van deze blogster extra etaleren.

 


Gelogd op

22 januari 2018
Blogster

Nanne van HoutSinds

2009
Extra

Reacties

Influencer