AGConsult

Usability blog met kennis van zaken

Als het over usability gaat, spant AGConsult de kroon in Vlaanderen en omstreken. Karl Gilis’ en Els Aerts’ expertise ontwikkelde doorheen de jaren naar een hoogstaand niveau. Diegenen die ze ooit aan het woord hoorden, kunnen erover meepraten. Straf team, dat met kennis van zaken en gezond boerenverstand heel wat websites rendabeler maakte. Op hun weblog delen ze hun inzichten en ervaringen, gratis en voor niks. Een levendige reputatie is het resultaat.

 

blog ag consult
schermafbeelding www.agconsult.com/nl/usability-blog op 8 januari 2018

 

De site van AGConsult krijgt niet de eerste prijs als het over uiterlijkheden gaat. Daar is een goede reden toe. Een website is iets dat mensen gebruiken, niet iets waar mensen naar kijken. Deze uitspraak van Karl Gilis illustreert meteen de focus op de gebruikers.

 

Door die focus op gebruik is de site bijzonder snel en makkelijk consulteerbaar. Sterke teksten die gefundeerd zijn op concrete informatie en onderzoeksresultaten, maken deze businessblog extra waardevol. Dat wordt nog eens versterkt door een actieve community die via comments en social media actief is.

 

Niet alleen bezoekers profiteren hiervan. Het zorgt er ook voor dat ACConsult goed scoort in zoekmachines wanneer een bepaald topic omtrent usability opgezocht wordt. Dat maakt van deze weblog een win-win met vele facetten.

 


Gelogd op

18 januari 2018
Bloggers

Karl Gilis, Els Aerts, e.a.Sinds

2009Social mediaExtra

Reacties

Nieuwsbrief

Shop (opleidingen)