Vanillemeisjes

Bloggen met een plan

De naam komt van een nummer van Kapitein Winokio. Vanillemeisjes is een echte mamablog. Knap werk van Tine en Tom, een ondernemend koppel met een goeie smaak en leuke alledaagse verhalen. Jonge mama's voelen zich hier ongetwijfeld thuis. De blog promoot enkele merken en runt ook een eigen online platform: lijstjestijd.be, waarmee cadeaulijstjes met producten uit verschillende webshops opgesteld kunnen worden.

 

blog vanillemeisjes
schermafbeelding vanillemeisjes.be op 16 januari 2018

 

Deze site is op z'n minst aantrekkelijk te noemen. De stijl sluit perfect aan op het thema. De inhoud is met zorg geschreven. Initialen trekken de lezers in de tekst, alleen is dit niet zo makkelijk toe te passen in CSS. Hier is nog wat werk aan om dat cross-browser te laten functioneren. 

 

Op deze site worden een aantal merken gepromoot. Zeer waarschijnlijk wordt dit tegen een bepaalde vergoeding of beloning gedaan. Daar is niets mis mee, zolang daarover open gecommuniceerd wordt. Zelfs als dat niet zo zou zijn, laat dat dan ergens (op de over-ons pagina, bijv.) uitdrukkelijk weten. Op dit ogenblik geeft deze informatie in alle stilte een luid niet-thuis. Goestjes geeft het voorbeeld van hoe het moet.

 


Gelogd op

17 januari 2018
Blogster

Tine Van PoeckSinds

2014
Extra

Reacties

Influencer

Platform cadeaulijstjes