Belgian Beer Geek

Bloggen over bier

Kevin Desmet is gepassioneerd door bier. Dat merk je wanneer je z'n blog bezoekt. Mocht een site een geur kunnen afgeven, dan zou hop hier wellicht de boventoon voeren. De blog is een persoonlijk naslagwerk dat hij graag met andere bierliefhebbers deelt. Hoedje af voor deze beergeek die al vele jaren z’n ontdekkingen deelt met anderen. Dat hij ook klaar en duidelijk communiceert over z'n onafhankelijkheid, strekt tot eer.

 

blog belgian beer geek
schermafbeelding belgianbeergeek.be op 18 januari 2018

 

Belgian Beer Geek post regelmatig berichten. Die worden per categorie onderverdeeld. De volgorde van de menu-items zou verbeterd kunnen worden door niet met de about-link te starten. Het Wordpress-favicon zou ingeruild moeten worden voor een eigen versie.

 

De inhoud is vlot geschreven. Het eigen beeldmateriaal is van behoorlijke kwaliteit. Om een iets vlottere surfervaring aan te bieden, zou het goed zijn om de afbeeldingen te optimaliseren voor het web. Hiervoor bestaan gratis tools.

 


Gelogd op

21 januari 2018
Blogger

Kevin DesmetSinds

2013
Extra

Reacties

Gastbloggers