Debaard

Van blog naar webshops

Context maak je met content. De juiste context is een belangrijk voor je marketing. Rond dit concept is deze blog gebouwd. Met aantrekkelijke en inhoudelijke bijdrages wordt een marktsegment aangesproken. Actieve mannen met baarden – zonder kan ook – krijgen toegankelijke topics geserveerd en worden elegant naar een van de webshops geleid.

 

blog debaard
schermafbeelding www.debaard.nl op 15 januari 2018

 

Het concept waarop debaard.nl steunt is sterk. Actief linken met eigen webshops is een strategisch interessante aanpak. Door gebruik te maken van goed ogende grafische vormgeving zet deze blog de juiste setting neer. Ook de schrijfsels krijgen een voldoende als beoordeling, al was het maar voor de manier waarop ze bijdragen tot betere scores in zoekmachines.

 

Jammer dat deze blog niet overal even goed onderhouden wordt. Links die niet functioneren (op dit ogenblik doet bijv. een social media link in de footer het niet) en enkele broken images in posts van lang geleden, zijn hiervan het resultaat. Iets minder hooi op de vork zou een en ander behapbaarder kunnen maken.

 


Gelogd op

16 januari 2018
Blogger

Patrick van den Elzen e.a.Sinds

2012
Extra

Nieuwsbrief

Influencer

Shop