Wonderful Wanderings

Travelblog met inhoud

Wonderful Wanderings is de reisblog van een professioneel blogster. Berichten worden op een vlot tempo geschreven en gepost. Ze zijn voorzien van een hoog volume woorden. Als je graag content leest alsof het je verteld wordt, ben je hier op het juiste adres.

 

Het zakelijk model van deze blog steunt voor een belangrijk deel op online advertenties die via diverse kanalen op de site gepubliceerd worden. Door deze reisblog ook in het Engels aan te bieden, is het bereik een stuk groter en krijgen anderstalige partijen inzage op wat geschreven wordt. Da's niet onbelangrijk voor een blog met internationale allures.

 

blog wonderful wanderings
schermafbeelding wonderfulwanderings.com op 11 januari 2018

 

De layout van deze blog houdt vooral rekening met advertenties. Ondanks het overmatig aantal banners, blijft de inhoud makkelijk consulteerbaar. Navigatie zou beter functioneren, wanneer er afgestemd wordt op de toptaken van de bezoekers. Een voorstelling van jezelf is niet het eerste waar jouw bezoekers naar op zoek gaan. Dat navigatie-element mag een stuk verder naar rechts opschuiven.

 

Gedoseerder en relevanter adverteren zou ook bijdragen tot de kwaliteit van deze site. Dat het je natuurlijk niet helemaal in de hand met Google AdSense. De blogster geeft wel duidelijk aan wanneer zij iets post in samenwerking met een merk. Dat is hoe het hoort. 

 

De technische setup van deze reisblog kan wel wat geoptimaliseerd worden. De hosting lijkt wat onorthodox ineen te steken, maar blijft wel aan de praat. Dode links zijn ook voor deze blog een probleem, wat waarschijnlijk te maken heeft met de snelheid waarmee de inhoud geproduceerd wordt. Nalezen en testen is de boodschap. Google Search Console helpt om dergelijke issues te detecteren.

 


Gelogd op

11 januari 2018
Blogster

Sofie CouwenberghSinds

2012
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer

Affiliate

Bannering