Gofifty

Bloggen voor een aparte generatie

Deze blog positioneert zich als online magazine voor lezers die de kaap van de 50 passeerden. Het is een multi-author blog die steunt op een degelijk redactioneel team. Met een focus op hun specifieke doelgroep, leveren ze vlot spitse bijdrages met tips & tricks, lifestyle, info, entertainment… Het plezier om te schrijven en ook gelezen te worden door een geïnteresseerd publiek, staat centraal in dit charmante project.

 

blog gofifty
schermafbeelding www.gofifty.nl op 10 januari 2018

 

Gofifty maakt gebruik van Wordpress en is voorzien van een stijlvolle interface. Hier en daar staat een foute link (bijv. de link naar Google+) op het moment van dit schrijven. De snelheid zou net iets beter kunnen. Een https-verbinding regelen, zou bijdragen tot een betere indexering door zoekmachines.

 

De inhoud van de site steunt op een centraal thema en is bijzonder goed geschreven. Dat de onderwerpen interesse wekken kun je terugvinden in het omvangrijke aantal actieve volgers van Gofifty's Facebook-pagina. Wellicht is het voor deze site een goed idee om lezers in de mogelijkheid te stellen om reacties achter te laten.

 


Gelogd op

10 januari 2018
Bloggers

Erik Laging

Gerdy van der Stap

Monique Manuels

Frenk DavidsSinds

2016Social mediaExtra

Nieuwsbrief

Gastbloggers

Influencer

Affiliate