Goestjes

Kookblog met karakter

Jozefien Ryckx heeft een passie voor koken. Hierrond heeft ze een reeks activiteiten uitgewerkt die je kunt terugvinden op haar website goestjes.be. Ze ontwikkelt recepten die ze deelt via haar blog. Ze organiseert kookworkshops voor groepen en bedrijven. Ze is ook foodstyliste. Dat laatste zorgt ervoor dat je op haar site bijzonder knappe foto's kunt terugvinden. Foodfotografie is ook een van die zaken waarvoor bedrijven uit de voedingsindustrie bij haar kunnen aankloppen.

 

blog goestjes
schermafbeelding www.goestjes.be op 9 januari 2018

 

Goestjes is een weblog die met veel goesting gemaakt is. Het verfijnde stylisme straalt dit uit. De teksten lezen prettig en de recepten zijn voldoende gedetailleerd om een amateurkok in staat te stellen het gerecht te bereiden. Onderaan de blog wordt ook netjes vermeld welke merken de post sponsoren. Dat strekt tot voorbeeld. Petje af voor Jozefien's correcte aanpak.

 

De site biedt meer dan recepten en heeft een eigen persoonlijkheid. Da's aangenaam. Op dit ogenblik bevat de site wel enkele dode links. Dit zou rechtgezet moeten worden en zou ook bijdragen tot een iets betere Google-ranking. Want dat verdient deze frisse foodblog zeker wel.

 Blogger

Jozefien RyckxSinds

2012
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer