Charlotte's Law

Boeidende blog over rechten en plichten

De blog op charlotteslaw.nl kadert het aanbod van Charlotte's Law & Fine Prints, een juridisch advieskantoor voor de creatieve sector. Zaakvoerdster Charlotte Meindersma schrijft met regelmaat verhelderende stukken over intellectueel eigendomsrecht, privacy, media- & communicatierecht, portretrecht…

 

Het kantoor uit Den Haag levert niet alleen advies. Je kunt Charlotte ook boeken als spreker. En op haar site bevindt zich ook een shop die een waaier items aanbiedt. Via een duidelijke conversie-knop wordt hiernaar gelinkt vanuit de blogs.

 

blog charlotte's law
schermafbeelding charlotteslaw.nl/blog op 5 januari 2018

 

Charlotte's Law & Fine Prints hanteert een verfrissende huisstijl. Die wordt professioneel toegepast tot in de verste hoeken van de site. Oplettende surfers zullen dit zeker waarderen. Deze Wordpress-site is ook gebruiksvriendelijk geconfigureerd, waardoor je makkelijk vindt wat je zoekt.

 

Deze site straalt ondernemerschap uit. De content is bijzonder waardevol en goed geschreven. Hierdoor scoort de site zeer goed in Google's zoekresultaten. Dankzij de verhelderende teksten wijst Charlotte Meindersma klaar en duidelijk op rechten en plichten die vaak met voeten worden getreden. Tegelijk etaleert ze de bijstand die ze in zo'n situaties kan leveren.

 


Gelogd op

8 januari 2018
Blogger

Charlotte MeindersmaSinds

2011
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Shop