Erika Van Tielen

Bloggen voor BV's

Deze site is een charmante uitbreiding van Erika Van Tielen's publieke persoonlijkheid. Door de klemtoon te leggen op een thema dat aansluit op haar persoonlijke situatie, maakt ze naadloos connectie met haar online doelgroep. Met een mamablog wordt het aanbod van deze Vlaamse mediafiguur toegankelijk gepositioneerd.

 

mamablog erika van tielen
schermafbeelding erikavantielen.be op 5 januari 2018

 

Deze site levert een goede eerste indruk op. Wat echter niet nodig is, is om onderaan op iedere pagina een reactiemogelijkheid te voorzien. Spamcomments en spontane voorstellen waar bezoekers geen zaken mee hebben, zijn hiervan het ongewenste resultaat. Wordpress iets beter configureren lost dit makkelijk op.

 

De navigatie is gebruiksvriendelijk. Er wordt op een consequente manier gebruik gemaakt van een eigen huisstijl. Inhoud is relevant en met zorg geschreven. Door regelmatig te posten, slaagt deze site erin om goed te scoren op zoekmachines, wanneer 'mamablog' gezocht wordt. Erika's publieke bekendheid draagt hier ongetwijfeld toe bij.

 

Is een bericht op-de-een-of-andere-manier gesponsord door een merk? Of toch niet? Laat dat ergens duidelijk weten. Dat draagt bij tot een smetteloos imago.

 


Gelogd op

6 januari 2018
Blogster

Erika Van TielenSinds

2014Social mediaExtra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer
Affiliate