Independer

De betere bedrijfsblog

Independer is een Nederlandse vergelijkingssite. Dit concept is stevig ingeburgerd in Nederland en vindt voorzichtig voet aan de grond in Vlaanderen. Het loont de moeite om de blog van Independer te bekijken als je van plan bent om met een blog voor jouw bedrijf te starten. De aanpak is bijzonder professioneel, op alle fronten. Dat kan natuurlijk niet anders voor een bedrijf dat het web als belangrijkste verkoopkanaal inzet.

 

independer
schermafbeelding weblog.independer.nl op 4 januari 2018

 

Door z'n aanpak scoort deze blog bijzonder goed in Google's organische rankings. Regelmatig verse content posten. Kwalitatieve inhoud schrijven met sterke linkdensiteit. Aandacht voor technische optimalisaties: veiligheid, snelheid, structuur… Enkel de carrousel bovenaan kan een frons in het voorhoofd van usability-experten veroorzaken.

 


Gelogd op

5 januari 2018
Blogger

Independer medewerkersSinds

2004
Extra

Reacties

Nieuwsbrief