Whatmatters

Ambitieuze blog voor mannen

Whatmatters wil geen diepgravende journalistiek brengen. Lichtverteerbare onderwerpen die mannen plezant vinden, vormen de kern van Kevin Stickens en Jens Aerts' redactionele focus. Er bestaan plannen om meer te doen dan een site te onderhouden. Whatmatters wil graag een volwaardig lifestylemerk worden.

 

blog whatmatters
schermafbeelding whatmatters.be op 3 januari 2018

 

Deze site mikt op een jong en mannelijk lezerspubliek. Om de interesse van hun doelgroep te bereiken levert het prikkelende content waar mannen warm voor lopen: gadgets, lifestyle, auto's, motoren, boten, babes… De lichte content wordt op een spontane manier geschreven en leest dan ook vlot.

 

Een deel van de gepubliceerde content lijkt op de een of andere manier gesponsord. Hier en daar duikt ook een verborgen affiliate-link op. Hierover schept de site beter meer duidelijkheid. Er is niets mis met inkomsten die uit influencer- of affiliate-campagnes komen. Dat dien je wel te communiceren. Is dat niet zo? Vertel daar dan ook ergens iets over.

 


Gelogd op

4 januari 2017
Bloggers

Kevin Stinckens

Jens AertsSinds

2016
Extra

Nieuwsbrief

Gastbloggers

Influencer

Affiliate

Bannering

Shop