A Gentle Man's Journal

Modeblog voor mannen met stijl

Een van de weinige blogs die het aandurft mannenmode centraal stellen. De auteur is een professioneel copywriter en contentmarketeer en dat laat zich lezen aan de vlotte stijl waarin hij z'n interesse voor mode in teksten giet.

 

blog a gentle man's journal
schermafbeelding agmj.be op 5 januari 2018

 

Mannen die van mode – én fotografie én literatuur én games én reizen én gastronomie – houden, voelen zich zeker en vast thuis op deze blog. De stijlvolle en originele vormgeving waarin pittige teksten passen, zorgen hiervoor. Iets regelmatiger posten zou de reikwijdte vlot kunnen uitbreiden. Deze blogger verdient het.

 


Gelogd op

3 januari 2018LinkBlogger

Laurens MertensSinds

2015
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer

Affiliate