iCulture

Bloggen voor Apple-fanaten

Deze professionele blog is ontstaan uit de fusie van iPhoneclub.nl en iPadclub.nl. Zoals de naam laat vermoeden, worden op iCulture vooral items besproken die aan Apple's iOS gelinkt kunnen worden. Uiteindelijk komt ieder Apple device hier op die manier uitgebreid aan bod.

 

blog iculture
schermafbeelding www.iculture.nl op 2 januari 2018

 

De site richt zich op een publiek dat op zoek is naar actuele informatie over Apple-producten. Informatie over toestellen, software, apps, tips… wordt doorlopend toegevoegd door een team dat samengesteld is uit vaste medewerkers en freelancers. Een doordacht businessmodel dat slim inzet op affiliate-marketing maakt van iCulture een leerrijk voorbeeld voor bloggers die van hun blog willen leven.

 


Gelogd op

2 januari 2018
Blogger

Jean-Paul Horn

Gonny van der Zwaag

e.a.Sinds

2006Social mediaExtra

Reacties

Forum

Affiliate

Bannering

App