Koken op hakken

Kookblog met sterke teksten en knappe foto's

Twee vrouwelijke foodies pennen inspirerende recepten, op hakken. Snelle gerechten die toch smakelijk zijn, dat is het handelsmerk van deze dames. Goed geschreven copy die van oogstrelend beeldmateriaal wordt voorzien, dat maakt het nog aantrekkelijker.

 

blog koken op hakken
schermafbeelding www.kokenophakken.be op 1 januari 2018

 

Stephanie Bex kon van haar passie haar beroep maken. Ze schrijft het gros van de blogs. Als twintigster is ze tegelijk contentmarketeer bij Njam! en blogster op haar eigen site. Alleen al omwille van de naam, lijkt de site zich vooral op jonge actieve dames te richten.

 

Bepaalde berichten lijken geschreven te zijn in partnership met merken. Indien dit zo is, dient dit duidelijk aangeduid te worden. Indien dit niet zo is, vermeld dit dan ook. Zo blijft je blog boven alle twijfel verheven.

 


Gelogd op

1 januari 2018
Blogsters

Stephanie Bex

Tessa KnaepsSinds

2013
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer

Affiliate