Karenz

Een blog voor dames

Een aantal jaar ging deze blog door het leven als Dejlig. Sinds kort werd het Karenz. De naam begint bij Karen en door er een z aan toe te voegen, krijg je er een enzovoort bij. Deze keuze sluit aan bij de beslissing om de blog persoonlijker te positioneren.

 

blog karenz
schermafbeelding karenz.nl op 5 januari 2018

 

Karenz richt zich in de eerste plaats op vrouwen die ouder zijn dan dertig. Diverse onderwerpen die aansluiten op de leefwereld van deze dames krijgen hier een plaats: lifestyle, beauty, mode, voeding, gezondheid, kids… De site wordt vanuit een persoonlijke insteek van content voorzien, door een doorwinterd blogster. Een stevig bereik is hiervan het resultaat.

 

De site werkt samen met merken en hier en daar duikt een affiliate-link op. Dit wordt in de meeste gevallen netjes aangegeven bij de betreffende posts. Af en toe blijft dit wel nog wat in vaagheid steken.

 


Gelogd op

1 januari 2018LinkBlogger

Karen GregorySinds

2013 (als Dejlig)
Extra

Reacties

Gastbloggers

Influencer

Affiliate

Bannering