Fashionata

Een blog als virtueel etalage

Op deze blog turnt Sofie Valkiers van haar dagelijkse leven om in een stijvol etalage. Ze doet dit op haar eigen gepaste wijze. Hierbij wordt ze geassisteerd door haar man. Samen slagen ze erin om op die manier hun boterham te verdienen.

 

blog fashionata
schermafbeelding fashionata.com op 1 januari 2018

 

Jonge vrouwen die graag aandacht besteden aan mode, schoonheid, lifestyle… De site levert een inspirerend plaatje aan lezeressen. Aantrekkelijke foto's en leuke teksten die in twee talen (Nederlands en Engels) geschreven worden, dragen bij tot de kwaliteit van deze site.

 

Iets meer duidelijkheid omtrent al-dan-niet gesponsorde bijdrages, zou een goede zaak zijn. Ook de geloofwaardigheid van de blogster zou hier baat bij hebben.

 


Gelogd op

1 januari 2018
Blogster

Sofie ValkiersSinds

2009
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer

Affiliate

Shop