Eiland meisje

Bloggen vanop een tropisch eiland

In 2015 verhuisde Diana naar Curacao. Vanuit haar nieuwe tropische thuis blogt ze over het leven dat ze er leidt. Geïnteresseerde reizigers krijgen er uit de eerste hand interessante adressen. Zin om er voor een korte of langere een tijd te wonen? Ook hiervoor kun je op deze site terecht.

 

blog eiland meisje
schermafbeelding eiland-meisje.nl op 31 december 2017

 

Deze site richt zich op iedereen ervan droomt om voor een korte of lange periode op een tropisch eiland te verblijven. De aantrekkelijke vormgeving en de inhoudelijke invulling zorgen ervoor dat je die droom haast in werkelijkheid kunt omzetten. Hierdoor heeft deze site een stevig bereik opgebouwd.

 

Eiland-meisje vermeldt in een disclaimer dat ze gebruik maakt van affiliate-programma's. Dat is een discrete manier om hierover te communiceren. Omdat ze op de juiste plaatsen linkt naar die disclaimer, vind ik dit wel een aanvaardbare praktijk.

 


Gelogd op

31 december 2017
Blogster

Diana van den HeuvelSinds

2015
Extra

Reacties

Influencer

Affiliate