Frankwatching

Marketing en communicatie geblogd

Wat in 2004 begon als een bescheiden blog over online marketing en communicatie, is vandaag een topsite omtrent dit topic. Met een team van meer dan 600 experten uit het vak, levert deze zeer professionele webblog een doorlopende toevloed aan informatie. Hierrond werd een sterk businessmodel ontwikkeld waar ondernemende marketeers terecht kunnen voor de recentste evoluties in hun beroep.

 

blog frankwatching
schermafbeelding frankwatching.nl op 2 januari 2018

 

Frankwatching is een van de belangrijkste Nederlandstalige sites voor iedereen die zich bezighoudt met marketing. Vooral professionals uit het vakgebied komen er aan hun trekken, dankzij boeiende bijdrages, trainingen en vacatures.

 

Op deze site werden affiliate-links netjes aangeduidt met een (aff.), zoals het hoort.

 


Gelogd op

28 december 2017
Blogger

Frank Janssen e.a.Sinds

2004
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Gastbloggers

Influencer

Affiliate

Vacatures
Shop