Would Be Chef

Bekende Vlaming begon met een blog

Sven Ornelis houdt van koken en lekker eten. Op z'n blog deelt Sven recepten en pent hij over de betere restaurants die hij in binnen- en buitenland bezocht. Would Be Chef won in het najaar 2017 de prijs voor de beste nieuwkomer van de Belgian Food Blogger Awards.

 

blog would be chef
schermafbeelding wouldbechef.be op 27 december 2017

 

Deze site is bedoeld voor mensen die genieten van lekker eten en tegelijk iets nieuws willen ontdekken. Kook je graag zelf? Dan vind je je gading terug in een boeidende verzameling originele recepten. Ga je liever op restaurant? Dan kun je in Sven's restaurantbesprekingen verrassende ontdekkingen doen voor je volgende bestemming.

 


Gelogd op

27 december 2017
Blogger

Sven OrnelisSinds

2017Social mediaExtra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer

Bannering

Shop