Vetexbart

Een persoonlijk reisdagboek in blogformaat

Persoonlijke blog van een reisblogger met heel wat kilometer op z'n teller. Op deze site verslaat Bart Melis z'n bestemmingen in binnen- en buitenland. Hij doet dit op een inspirerende manier, met uitgebreide teksten en ondersteunend beeldmateriaal.

 

blog vetexbart
schermafbeelding vetexbart.be op 27 december 2017

 

Deze site richt zich op iedereen die op zoek is naar inspiratie voor een volgende vakantiebestemming. Je kunt hier grasduinen in een reeks geblogde reizen en trips, veraf of dichtbij. Teksten zijn informatief en goed geschreven.

 

In de site worden hier en daar affiliate-links toegepast. Het zou goed zijn om dit aan te duiden. Dit kan bijvoorbeeld door (aff.) toe te voegen na de link. Of er kan onderaan de blogpost een vermelding geplaatst worden omtrent deze praktijk. Er is niets mis met affiliate-inkomsten als je daar open over communiceert. 

 


Gelogd op

27 december 2017
Blogger

Bart MelisSinds

2013
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer

Affiliate

Bannering