ReisReporter

Betrokken bloggers zorgen voor blijvend bezoek

ReisReporter is een onafhankelijk digitaal reismagazine, geschreven voor en door reizigers. De inspirerende inhoud is logisch ingedeeld, zodat bezoekers makkelijk kunnen vinden wat ze zoeken.

 

De site mikt niet op een bepaald marktsegment en levert daarom een bijzonder breed inhoudelijk aanbod. De blog is een vaste waarde voor levensgenieters die graag op vakantie gaan. Het beschikt over een trouw surfpubliek en een stevige maillijst. Aansluitend op de inhoud, biedt ReisReporter af en toe ook eigen reizen aan, in samenwerking met een partner uit de vakantiesector.

 

blog reisreporter
schermafbeelding reisreporter.be op 27 december 2017

 

Deze website is goed gebouwd en wordt ook goed onderhouden. Bezoekers vinden vlot wat ze zoeken, dankzij de gebruiksvriendelijke interface. Deze focus op surfgemak is essentieel omwille van het gigantische aanbod artikelen dat deze reisblog bevat.

 

Er wordt slim ingezet op zoekmachineoptimalisatie met diepgaande bijdrages en links naar relevante sites. De snelheid waarmee de site inlaadt zou iets geoptimaliseerd kunnen worden, wat ongetwijfeld zou bijdragen tot een nog hogere ranking.

 


Gelogd op

27 december 2017
Blogger

Bruno Loockx e.a.Sinds

2007Social mediaExtra

Reacties

Nieuwsbrief

Gastbloggers

Influencer

Affiliate

Bannering

Shop (eigen reizen)