Elle Milla

Bloggen met een businessmodel

Deze blogster schrijft vanuit haar online alter ego als jonge mama. Alledaagse onderwerpen komen vanuit deze insteek samen op deze mamablog. Het geheel wordt gedragen door een businessmodel dat organisch groeide. Het begon als een webstek waarop de auteur haar eigen creative werk etaleerde, om uit te groeien tot wat het vandaag is.

 

blog elle milla
schermafbeelding ellemilla.be op 27 december 2017

 

Jonge mama's die op zoek zijn naar persoonlijke verhalen over mode, interieur, beauty, lifestyle… kunnen hier terecht. Naast de blog vind je ook een webshop waarop passende spullen worden aangeboden.

 

In diverse post worden affiliate-links of bijhorende couponcodes gepubliceerd. Bepaalde bijdrages werden ook gesponsord door bekende merken. Dat laatste kun je terugvinden via de UTM-parameters die bepaalde links bevatten. Jammer dat dit op het ogenblik van deze log niet duidelijk aangeduid werd. Er is niets mis met zo'n verdienmodel, als daar open over gecommuniceerd wordt.

 


Gelogd op

27 december 2017
Blogster

Sarah Van den BoschSinds

2013
Extra

Reacties

Nieuwsbrief

Influencer

Affiliate

Shop